28 november 2005

Store flyttedag


Ser sørme ud til at blive imorgen. Selvom det er trist at skulle sige farvel til et dejligt og hyggeligt hus og smukke langt-ude-for-lands-lov-og-ret-omgivelser,ved jeg jo også godt at livet bliver meget lettere. Henrik kommer til at spare en times kørsel hver vej til arbejde. Vi kommer til at bo 1 vej væk fra ungernes far, så det bliver ren luksus for dem. Det skal såmænd nok blive godt.

Nå får man så strikket når man skal flytte lige om lidt. Ork ja ;-) ihvertfald fire pinde idag......

Er gået igang med Midwest Moonlight fra "Scarfstyle". Det burde jo være et let mønster, men det er det altså ikke for mig. Jeg synes det er lige så besværligt som alle andre mønstre hvor man skal tælle og koncentrere sig. Garnet jeg strikker i er Elsebeth Lavolds silke tweed. Det er godt nok lækkert garn at arbejde med og jeg elsker tweedgarner. Jeg har været så heldig at få neglene i nogle kilo, så jeg har så meget at jeg sælger af det.

26 november 2005

Pyttelillekameras bolig


Kameratasken er lavet i Noro Blossom, hæklet med klumper som ungerne kalder det.

Nej, billedet er ikke særlig godt. Men når nu jeg har lavet en så fin ting til kameraet, så regner jeg med at det vil være mere samarbejdsvilligt fremover.

Imorgen




Bliver ikke altid til imorgen. Nogen gange er imorgen blevet til en uge eller en måned senere. Hvem stjal tiden????

Her i huset er det en flytning mellem landsdele der stjæler tiden. Vi skal sige farvel til det her, blandt andet. Smukke aftener uden nogen forstyrrende elementer i form af gadelygter og bebyggelse.




Det pyttelille kamera har dog på trods af alt flytterodet fået sig et sted at bo. OG jeg har fået lavet mig et par vanter da jeg,- genial og forudseende som jeg er, har fået sendt hele kurven med huer og vanter afsted til midlertidig opbevaring sammen med alskens andre ting og sager jeg ikke mente vi havde brug for lige nu. Heldigvis har ungerne nået at hamstre inden pakkeånden besatte deres mor. Lige nu venter vi sådan set bare på at det skal blive torsdag. Alt er pakket ned,- eller smidt ud ;-)
Iøvrigt, det der med at smide ud. DET skal man godt nok gøre når familien er udenbys. Når jeg får udsmidningsflip så er der ingen sentimentale følelser. Kæresten gennemgår hver eneste ting meget nøje og piller sågar op af sækkene hvis vi gør det sammen. Det har jeg ikke tålmodighed til.

17 november 2005

Årh ja det er svært det her




FX bryder jeg mig ikke om en orange overskrift. Men hvon hulen laver jeg den om???

Sad til klokken meget sent og surfede for at finde frem til værktøjer til bloggen. Det gjorde mig ikke meget klogere eftersom jeg er både it blind, teknisk blind m.m.
Faldt dog over den her side som var meget sjov at kigge på. Jeg lavede blandt andet det her.


I nat drømte jeg om blogging. Mareridtsagtige drømme. Måske er det slet ikke sundt det her???? :O)

NÅ, jeg har forsøgt at tage nogle billeder af alt mit garnrod. Vi ligger lige midt i en flytning, så alt er på en eller anden måde kaos.

Ha, nu kan jeg sørme ikke finde mine billeder. Kameraet er en nyinvestering just modtaget igår. Det er pyttelille. Tror jeg bliver nødt til at strikke en "trøje" til det, så det kan få lidt beskyttelse når det ligger og roder rundt i min taske.

Nu har jeg fundet billederne, men kom på en eller anden måde til at sætte det ind ved siden af det andet. Så slet det dog!!!! Mmmm, men det kan jeg altså ikke lige finde ud af, så det der ligner en lille vorte ovenpå det andet er et billede minimeret til ukendelighed.
De billeder vil åbentbart kun være der. Det må jeg rode med senere. Billedet forestiller en af de kasser med garn som er landet her indenfor de sidste par dage.

16 november 2005

Så kom jeg så langt

Og imorgen skal der dælme noget strik og nogle billeder på bloggen. Har idag fået det lækreste garn fra Hamilton design sammen med bogen Transitions, den er så! betagende synes jeg. Kæresten fik den stukket i hænderne, bladrede troligt og sagde Hvad er det jeg skal se???? TSK TSK

Der er smukke billeder som pronto sender mig til Sverige, gode modeller som anvender det lækreste garn.