27 februar 2007

kulør på tilværelsen






Jeg har været igennem en rigtig lang lilla periode, men nu tror jeg det er ved at være tid til at putte lidt nye farver på paletten. De her gør mig glad. Faktisk er det her garn yndlingsgarnet for tiden. Sidste projekt på pindene er benvarmere med noget blondeværk og noed' i den gule farve, som ganske passende hedder Mango, hvilket så fører mine tanker hen på at jeg er så heldig at jeg også er grønthandler og jeg ved at der ikke går mange måneder før det er tid til de små pakistanske honningmangoer der smager så godt at man kunne tisse i bukserne af bar begejstring.

Ups sidespring. Rent faktisk strikker jeg en del men er virkelig dårlig til at få taget billeder og syns måske også at sokkepar nr 35 ikke er verdens mest spændende ting at fotografere ikke engang selvom man strikker dem i Lornas Laces som jeg er blevet helt afhængig af at strikke med (og som til stadighed begejstrer mig med de sære farveskift).Men for at vende tilbage til kidmohairen i de glade farver: I Romantisk Countrystrik er der for en gangs skyld nogle gode ting som man har lyst til at strikke. Der bliver efter min mening udgivet ALT for mange bøger hvor der bliver taget patent på endnu et retstrikket halstørklæde osv osv, men fra den bog er der allerede røget et par småting af pindene, blandt andet det samme tørklædex2. Tørklædet har sågar et navn, men eftersom NOGEN har forlagt min bog sådan lige midlertidig kan jeg ikke finde det, men det er hæklet i kidmohairen her ovenover og det er dælme pænt og dejligt at have på. (Ja, jeg skal nok få fotograferet...)

Hermed premiere på et helt fantastisk fænomen her i huset: BUNDEN AF VASKETØJSKURVEN. Den er sjældent set.....

16 februar 2007

Hukommelsesudfald og karneval.



Midt i at jeg igår sad og skulle fotografere og lægge varer ind i butikken skete der et forhåbentligt midlertidigt udfald i min hjerne. Skulle oversætte et ord fra engelsk til dansk, en krydderurt, kunne IKKE huske hvad den hed, blev helt desperat da jeg kunne se den for mig, kom i tanke om at der står en ude i haven, gik ud og kiggede på den - intet skete, panikken bredte sig, er det alderen, begyndende alzheimers or what? og endelig kom det: Laurbær!!! Således små irriteret og alt muligt dukkede der to tøser op som skule invadere mit køkken for der skulle sys tylsnederdele på noget i retning af ti sekunder og så kommer der til at se sådan her ud:

I ens køkken når det både skal fungere som kontor og systue og hvad ved jeg.


Men resultatet blev da fint nok.... Og jeg forsøger at glemme at jeg ikke kan huske.......

15 februar 2007

Så kom Nusseriet til verden






Endelig idag landede der varer, så den har stået på fotografering og butiksarbejde hele dagen. Tingene er bare så superfede, der er intet imellem hvor jeg er blevet skuffet da jeg først fik det i hænderne. Kvaliteten er bare helt i top, love it, love it, love it. Føler trang til at tage mindst en af hver ting, flå indpakningen af og BRUGE den nu og her....


Teksterne til serien fra The master herbalist er virkeligt sjove og pænt ironiske. Prøv fx at læse på den her .
Henrik's bidrag til indkøbet hos denne grossist var at "Der skal da også være noget for mænd, skal der ikke?" så det blev til Orsen the Norseman badeurter og sæbe..... :-))


Introrabat har vi selvfølgelig også, vi har valgt at give 10% på den blomstrede værktøjsserie .

05 februar 2007

På messe - tsk,tsk ;-)))

Ja, det er nu mig selv jeg siger det til. Jeg SAGDE jo til Henrik at han ikke skulle lade mig gå amok i mærkværdigheder og så skete det alligevel. Fra midt i februar bliver Nusse og Nørkle delt op i to. Egentlig har det været planen siden butikken startede at den skulle være en livsstilsbutik, og når man tager på sådan en messe giver det næsten sig selv at der må shoppes igennem. Jeg har slet ikke rygrad til at lade være med at shoppe når jeg bliver så overordentligt fristet af søde, sjove, sære og uundværlige ting.


Apropos at have rygrad, så må man jo beundre alle disse kvinder ude i blogland som har sat sig selv på alle mulige restriktive stop. Personligt ville jeg kede mig dybt ind i en strikkekrise hvis jeg skulle være så dogmatisk omkring min hobby.


Nå det var et sidespring, butikken får to afdelinger Nørkleriet og Nusseriet. I Nørkleriet fortsætter vi med at have garn og gadgets. I Nusseriet kommer der hyggelige, sjove, søde og sære ting, som vi synes passer til alle jer kreative og energiske kvinder.

Det skal nok blive sjovt........


Lidt nysgerrig??? Her er et smugkik på en af tingene........