23 marts 2007

Flere muligheder, endnu mindre tid





Ja, altså nu skal det her jo ikke være sådan en ren selvpromoverende reklameblog, men altså jeg bliver nødsaget til at vise dem her frem:


Alt sammen nye kits i butikken, og de er dælen dytme pææææne når jeg selv skal sige det. Det er Onion's designer der har været på spil. Jeg har altid været vild med hendes symønstre og syede rigtig meget tøj til børnene efter dem da de var små. De her strikkedesign er enkle, lækre og ret så økonomisk tilgængelige, 3 vigtige ting ;-)))
Prøv lige at se den der stola (den turkise), den skal jeg have lavet i hvid. Jeg kan se mig selv med sommerbrune arme og så lige sådan en der til at slynge nonchelant over skuldrene.........
Cardiganen står næst på min to-do list, jeg elsker cardiganer og ved at den her vil være lige mig. Den brune retstrikkede trøje med slids kommer lige efter. Jeg hader! stramt tøj, jo løsere jo bedre. Går rimeligt tit rundt og ligner en posedame, så den her kan måske pynte lidt på garderoben. Jeg er begejstret......

20 marts 2007

Så mange muligheder, så lidt tid.....

Som jeg har fortalt i mine 100 ting, så er jeg en strikkebegynder og ikke en afslutter. UFO'erne hober sig op for der er hele tiden lige noget nyt jeg skal prøve og så er der jo også lige arbejdet med Nusse & Nørkle, grønthandlerjobbet, børnene, manden og rengøringen og hvad ved jeg. Heldigvis er jeg meget god til at lukke øjnene for alt det kedelige (som rengøringen) og derfor har jeg kastet mig ud i en af dem her: En fin ballonbluse som er en af de nye ting i butikken. Når yngste og ganske tøj-kritiske unge ligefrem siger "Årh, vil du ikke lave sådan en til mig" så må man jo bare igang.

Der kom jo så også lige lidt garn til de nye kits og det kan du se på det her billede, og så skal jeg da lige småblære mig med at garnet er med eget navn på banderolerne.
Og som den skarpsindige vil bemærke fandt jeg lige ud af at sætte rammer om mine billeder, så det kommer I til at trækkes med at skulle se på.... :-)))))

Og så lige et billede af ugens buket på køkkenbordet, bare fordi jeg synes de er så fascinerende. Orange Ornitogalum, de holder en evighed og giver en farveeksplosion i køkkenet, så man næsten ikke lægger mærke til krummerne og hundehårene på gulvet......

16 marts 2007

Velkommen til overvågnings Danmark

Big brother is watching:

Ny EU regulering kræver legitimation

Fra 1 Januar 2007 skal alle banker, sparkasser og posthuse kræve legitimation, når en kunde kontant betaler en regning, der er over 7.400 kroner. Det sker for at bekæmpe hvidvask og terror........ Du skal som hovedregel vise legitimation, hvis den enkelte betaling er over 7.400 kroner. Dette gælder uanset om betalingen virker misænkelig eller ej. Husk derfor kørekort eller pas.......For betalinger under 7.400 kroner kan du blive bedt om at give oplysninger om navn, adresse, og enten kontonummer, CPR-nummer eller andet identifikationsnummer. Hvis du ikke kan vise legitimation eller give denødvendige oplysninger, kan du risikere, at ekspeditionen ikke kan gennemføres.

Med EU reguleringen bidrager Danmark til den internationale kamp mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme.

Det er fandme da noget af det dummeste jeg længe har hørt. Da vores lokale postdame udleverede den her brochure igår var hun selv lettere pinligt berørt.

Mind mig lige om at næste gang jeg har skuffen fuld af sorte penge og bestiller 10 kg sprængstof på internettet, ja så skal jeg ikke bede firmaet om at sende et girokort med i pakken.........

15 marts 2007

Om angsten for konkurrence og 100 ting



Man skal opleve og lægge øre til en del når man er selvstændig, men det værste er når man oplever ANGSTEN, den store farlige ting som gør helt almindelige mennesker til manipulerende småbørn med et relativt abstrakt forhold til sandheden, det gælder faktisk hvadenten man er grønt-eller garnhandler og det er sgu en mærkelig ting. Jeg er ikke bange for konkurrence, det gør bare, at jeg ved, at så må jeg bare blive endnu bedre til det jeg laver.

Nå hul i det som vi siger her i huset og pkt. 78.

Hvilket bringer mig videre til det næste, nemlig 100 ting. Jeg synes det er sjovt at læse andres 100 ting, det fortæller lidt om mennesket bag bloggen, og gør det mere nærværende. Kan man sige sådan? Nå I ved nok hvad jeg mener. Ihvertfald er de tilføjet min beskedne blog idag.




Den her ligner faktisk mig lidt....... Lige bortset fra rottehalerne som jeg droppede da jeg var to år.


Af samme grund har jeg investeret i og indviet idag:




Var det sjovt? Hm, det er nok så som så med morskaben. Idioten (moi) valgte lige tidspunktet hvor alle ungerne fra den lokale skole fik spisefrikvarter, det indebærer at de går til købmanden. Tror mine børn er glade for de ikke går på den skole længere.

13 marts 2007

God IVGUFS K Dag!

Modtog idag følgende mail fra min søde store datter:

GOD IVGUFS K Dag! I dag er det International Vældig Godt Udseende, Forbandet Smart Kvindes Dag, så send venligst denne meddelelse til nogen du mener passer til beskrivelsen. Send venligst ikke tilbage til mig, for jeg har allerede modtaget fra en Vældig Godt Udseende, Forbandet Smart Kvinde! Og husk at leve efter dette motto: Livet skal ikke være en rejse til graven med den intension at ankomme trygt i en attraktiv og velholdt krop, men hellere at ramle ind sidelæns, med chokolade i den ene hånd, vin i den anden, kroppen godt brugt og udslidt mens du råber "OHOI for en tur!" Ha en fantastisk dag!

På indersiden af enhver ældre person er en yngre person - som undrer sig over hvad fanden der gik galt. -Cora Harvey Armstrong.

Inden i mig lever en tynd kvinde som skriger efter at komme ud. Men som regel kan jeg få hende til at tie stille med en kiks. (Unknown)

Jeg nægter at tænke på dem som ansigtshår. Jeg tænker på dem som øjenbryn. -Janette Barber

En mand må gøre det han må gøre. En kvinde må gøre det han ikke kan. -Rhonda Hansome

Hvis du ikke kan være et godt eksempel - så må du bare være en forfærdelig advarsel. -Catherine

Når kvinder er deprimerede spiser eller shopper de. Mænd invaderer andre lande. -Elayne Boosler

Bag enhver succesrig mand er en overrasket kvinde. -Maryon Pearson

Ingen kan få dig til at føle dig underlegen uden din tilladelse. -Eleanor Roosevelt

Bare min mand ville nøjes med at tale om ting han har forstand på, sagde konen opgivende. Veninden: Tror du ikke stilheden ville gå dig på nerverne......??

12 marts 2007

Weekend og flere lovede billeder.

Jeg elsker mit arbejde, det indebærer blandt andet at jeg sælger sådan nogen skønne potter som den her, og masser af dejlige blomster.

Weekenden gik med besøg af de to her, så derfor stod lørdagsmenuen på bornholmerhane med maven fuld af bredrøvet persille, økocitroner og friske hvidløg. Dertil hjemmegjort agurkesalat og aspargeskartofler, mums! Ikke at forglemme dejlig Amarone vin og den her basse til dessert, som Emma pyntede. Utroligt nok holdt jeg til midnat på trods af at jeg var oppe ved 03.00 tiden lørdag morgen, tror det må være Amaronen......

Lovede jo billeder af det der tørklæde x 2 fra "Romantisk Countrystrik" som jeg har hæklet i den to-trådede kidmohair. Modellen hedder Ida, farverne hedder Chokolade og Atlantik. Og som det kan ses på billedet bliver de brugt flittigt. Jeg hæklede det blå først og fandt ud af at det var en god ide at gå et nummer ned i nåle størrelse så det brune, blev hæklet med en 4mm nål, det gør mønsteret lidt tættere, mere tydeligt.
Amalie var til stor fødselsdag og forærede den her taske til sin veninde Astrid, designet er af egen avl og garnet er det her. Det valker enormt flot og er ganske lækkert at strikke med.
Hun blev vist meget, meget glad for den..... Modellen får navn efter fødselsdagsbarnet og vil blive lagt ind i butikken som et kit ganske snart.



Min søde store pige ( kan ikke vænne mig til sådan noget som voksen og kvinde og hvad ved jeg, hun er min pige!) stod tålmodigt model, også da jeg skånselsløst trak en hue nedover hovedet på hende. Ponchoen er fra Slip maskerne løs, nemmere end nem at lave og resultatet er flot. Huen er ligeledes en superhurtig en af slagsen lavet på p 12, i det her.
Der blev leget med bloom loom tingesten så jeg fik en buket blomster og der røg selvfølgelig en bloom loom med hjem til Fyn i hendes taske. Hun har store planer om et sjal i bloom loom blomster, det skal nok blive godt.

08 marts 2007

En smule strik

Endnu et par Embossed leaves socks, opskriften er fra et Interweave Knits, engang sidste år.




Enten har jeg helt vildt fede fødder eller også er der noget med kameravinklen......
Garn: Brown Sheep Company, fv. Ragtime.

Så er det også blevet til et sjalstørklæde. Synes ikke det er helt stort nok til at kunne kaldes et sjal....

Opskriften er fra : Wendy knits , modellen hedder Grape Arbour Shawl.
Garn: Tanne's Traad, Ensfarvet uldgarn. Superlækkert at strikke med.

01 marts 2007

Ny hue





Skulle det ha været, men det blev istedet en hue til min thekande som også manglede én......






Og så har jeg fået mig en rigtig fin primula, som jeg håber jeg kan holde liv i til det bliver havetid, for det er nemlig en staude....




Og Lise, jow skal nok.... imorgen Amar halshug.