19 november 2007

Wool-pets er nuttede....






Jeg falder tit over ting på nettet som jeg synes skal købes hjem til butikken og tit er der ikke langt fra tanke til handling, billederne illustrerer sidste nye "fald". Der sidder en pige i USA som fik den her fine ide: I æskerne er der alt hvad man skal bruge til at lave de forskellige dyr, ved at nålefilte. Der kommer også isbjørne, skilpadder m.m., snemændene er en sær-jule-udgave-ting.


De er da SØØØØØDDDE er de ikke?





Takker Karen mange gange for nomineringen til You make me smile - prisen. Det er alt for fint og sødt af dig. Her har jeg bagholds-angrebet en sagesløs strikker og bedt om designarbejde og så får jeg enda en pris for det ;-)





Er lidt fortravlet for i vores lille verden sker der ting og sager. Vi skal flytte,- lige om lidt faktisk. Det er gået stærkt med at drømmehuset landede lige i turbanen, så nu kommer der dælen dytme garn på hylderne for der bliver rigtig meget plads, til rigtig meget garn :-))).

Det vil nok også betyde at vi måske ikke helt kan sende fra dag til dag i en periode, men lad os nu se hvor galt det går.

01 november 2007

Kan man godt elske garn?

Jeg tror jeg elsker det, nej jeg ved jeg elsker det. Når der kommer nye forsyninger fra Lorna's Lace's, kilder det i min mave og jeg MÅ bare flå kasserne op og se og røre. Som man kan se roder det ganske meget, men hvad gør det? Det er jo både smukt og blødt..... Denne gang er der en lille gave med til mig selv, nederst i højre hjørne kan man lige se en pose rødt garn. Det er Lion and Lamb i farven Red Rover som skal forvandles til et tørklæde til moi :-))))). Ellers er der nyheder på programmet, Sheperd Sport, 6-trådet strømpe-eller hvad man nu vil bruge det til garn, Uh det er guf.
Og Swirl DK, et sjovt garn i merinould og silke. Silken er spundet rundt om ulden,- det ligner grangiveligt noget man kan spise......


Så vil jeg lige dele et citat med jer fra en af mine andre passioner. Arh, OK, passioner er måske lige i overkanten, men kæresten mobber mig med ham, når jeg i tide og utide kommer til at sige "Martin siger at.........". Martin er ikke en af vores venner, ej heller en bekendt, kunde eller noget som helst andet i min lille verden. Martin bor i mit baghovede når vi snakker forretning, Dr. Phil dukker indimellem også op deromme, (hmmmm, hvad mon Martin siger til det). Nå, til sagen Martin Thorborg, iværksætter guru'en over dem alle er efter min mening en meget klog mand og derfor ryger der, host - en sjælden gang et "Martin siger at......" ud af min mund.
I dag sagde Martin det her på min mail:

Vi er efterhånden et folkefærd der ikke vil betale for noget som helst vi selv kan fumle os frem til, og det holder os tilbage. Tænk hvis vi koncentrerede os om det vi var gode til, og lod andre om det vi ikke kunne lide at lave, og derfor ikke var gode til. Så ville ting blive gjort bedre, og vi ville alle blive rigere og få et sjovere liv.

Martin Thorborg, citat fra nyhedsbrev.

Og han har efter min mening så inderligt ret. Og det her gælder på rigtig mange områder, men lige aktuelt for mig og min butik betyder det at der er en utroligt dygtig og kreativ pige som skal designe nogle modeller til butikken. Hvem giraffen er ? kig her på hendes blog, samme sted vil I også kunne følge med i processen omkring hendes designs. Og glæd jer, det gør jeg ihvertfald rigtig, vældigt meget.....