15 april 2008

Så åbner vi på fredag

SÅ hvis man skulle have lyst til at kigge forbi er man hjerteligt velkommen. Denne fredag som jo er en af de hellige sidder vi på pinden mellem 11.00 og 19.00.

Fredage fremover er det fra 14.00 til 19.00, medmindre vi skriver noget andet her på bloggen. Vi glæder os til at se jer.

UPS! Adressen er nok en god ting at nævne?! Ingelstrupvej 4, 4682 Tureby. Send endelig en mail hvis du har spørgsmål før du begiver dig ud på udflugt.

Husets store datter kommer hjem på weekend og vil også være at finde på området, hvis nogen skulle have lyst til at se hvordan en Strikkekat ser ud i virkeligheden :-))))

Og så til noget helt andet og hyggeligt: Selvom man er blevet 15 år kan man godt hygge sig en hel eftermiddag og aften med bedstevenninde og bål, tænk engang så mange timer uden laptop
og MTV.....

Og så er tøjet på plads til de forestående konfirmationer, dette er et billede af en ydersttilfreds Emma, men jeg måtte ikke tage hovedet med "Uden hovede mor,
uden hovede mor"
Det er lige blevet til et par Hundertwasser sokker. Ankelstykket er strikket i spiral og foden helt almindeligt. Farven? "Die Strasse Zum Sozialismus" Herligt navn....

09 april 2008

Krympe-hjerne = krympe-trøje og næsten åbent

OK denne gang et helt billedfrit indlæg, men Miri siger jeg skal have gang i min blog og hun har da så ret hende den søde.

Men med hensyn til overskriften så græd jeg næsten. Nej, jeg var nok nærmere i chok over at jeg kunne være så snoske-hamrende-dum. Havde strikket min Liselotte-trøje færdig fredag aften i den lækreste tweeed Lucca vaskede den på koldt uldprogram og eftersom klokken var 21.30 og jeg skulle op 03.15 ville jeg have den tør og færdig til arbejde næste dag. Hvad gør en "mental-befængt" hjerne så, den tænker da OK, tørretumbler på 20 grader, det er stuetemperatur, det må være OK. NIX ud kom meget fint og smukt valket trøje str. ca 1-2 år.

Ellers går tiden med hundehvalp som holder mig tæt beskæftiget i løbet af dagen. Det er som at have et-årige tvillinger med forhøjet energiniveau at holde øje med Buster. Pyh, jeg er glad for jeg ikke har små børn,- et hundeår er jo 7 menneskeår IKK???

Og så er vi ved at gøre klar til at man kan komme og kigge på garn-varerne, hvis der sku være nogen som har lyst til det :-)???, vi vil forene det med vores blomstersalg, så der bliver lidt at køre efter når nu man skal sådan en lang tur ud på landet. Men ellers kan det også klart anbefales at man gør en tur ud af det og går en tur i skoven som ligger lige i baghaven og er meget smuk, på under en kilometer kommer man igennem 3 slags skov og en lille gammel jernbanebro det er en fin tur.

Næste gang bliver med billeder, men ellers kan I jo kigge på hvad min datter bedriver, hun er så dygtig til at strikke og alt muligt andet og har ikke krympehjerne som sin mor ;-)