23 maj 2008

Åbningstider og konfirmation




Malle læser udgangsbønnen.....









Mine smukke piger er blevet konfirmeret, de havde begge en dejlig dag og en rigtig god fest. og som mor må jeg sige at jeg er vildt stolt over dem men også glad for at det nu er overstået. (Undskyld unger), men alle med konfirmationsforberedelser i huset VED hvor meget det fylder i huset og ens bevidsthed utroligt lang tid før.

Strikken sprøjter ikke af pindene ligefrem, men de havde begge hjemmehæklede capes på. Øverst Malle med en cape lavet i Manu babyalpaca og nederst Emsen med en cape hæklet i kidmohair af søde søster Sascha.




Hjemmebutikken holder lidt ferie og har kun åbent efter aftale i resten af Maj og Juni.

01 maj 2008

I morgen åbent 11.00 - 19.00



Så hvis der er nogen som har lyst til at komme og se og røre er man meget velkommen. Der er kommet nyheder hjem som ikke engang er blevet lagt ind i butikken endnu, bla. Opal Cotton, strømpegarnet til sommersokkerne, nye opskrifter fra Onion og nyt garn og m.m.

Vi stiller blomster m.m. frem. Vi er så småt begyndt på de sjove kryddeurter og geranier og vi har såmænd også artiskokplanter der laver sådan nogle fine artiskokker som du kan se på billedet her (Green Globe).


Og så bare lige et par billeder fra når vi jobber på torvet fordi jeg syns min datter tager nogle fine billeder......