28 januar 2009

Vågenat

Idag er det et år siden min søster døde. jeg tror det er lige omkring nu politiet kom. Har ikke kunnet sove. begriber det stadig ikke.

21 januar 2009

Still alive and slightly kicking

Barnet siger jeg skal skrive :) men laver ikke rigtig noget spændende, hvem gider høre om sokkepar nr 100?? noget nederen i vore dages strikkebloggeri. tilgængæld har jeg lavet nogle mindre skønne Liselotte (I ved hende der med koen) trøjer, de er ikke kønne men funktionelle, en er i vaskemaskinen og en er ikke syet sammen på trods af den har været færdig siden november måned. Hvorfor får man monteringstræthedsfobi? Men den færdige har hængt på mig som lim. Har også lavet en EZ February, er glad for den men ville ønske jeg havde lavet knapper hele vejen. Tre knapper foroven får mig til at se temmelig gravid ud og det er jeg ikke! den spreder sig på en meget uflatterende måde....... ( ÆHM måske ma sku se a få browt de sku ma fik i julgav)
Nå billeder følger en dag, sene nytårskram og alle mulige gode Ønsker for et godt nyt år til alle , selvom det er lidt sent mirifridalisegitteallansaschaliselottehanneanneamalieputteemmahannelisekirstenannelisecharlottejuliesylviaamalielisbethannekirstenkarenkarenhanneannabølleannemarieperolegufperanneprebensolveigkennethjosefinecamillajmickklausconniepaul mm.m. krams

Har med garanti glemt nogen skyld det på min begyndede Alzheimers