26 februar 2010

Een på ryggen

Hvad gør klog kvinde når DOVEN fragtmand kaster 20 kg tung kasse ud af bilen for enden af laaaaaang indkørsel? Jeg gik ud til ham for at vi kunne hjælpes ad og normalt skal der skrives under, men ikke denne gang, han var væk med det vuns.
Godt man stadig har en kælk i huset. Så går det hverken værre eller bedre end:
Ligger underdrejet med støvsugningsfremkaldt hekseskud: skulle lige støvsuge under bordet og så stod jeg der og kunne ikke andet.... FÅÅÅÅRRRKKK det gør ondt i hele understellet... ligger halvt ned med div. piller, strikketøj, arbejde m.m indefor rækkevidde og til det jeg ikke kan så fik manden en dejlig kløpind i julegave som er en god ekstra hånd.... men must dash... der skal fyres og det kan jeg ikke nå herfra med kløpinden, bare man kunne...

11 februar 2010

Glarmester søges



Ja, ja jeg er ikke altid den skarpeste kniv i skuffen. Jeg ville lige have lidt vinterbilleder med sne og sol på, nappede kameraet, stak i hurtigskoene, ud af døren med mig og hundene..... og så sagde det klik på den der "Ha-ha-dumme-Mie-nu-har-du-låst-dig-ude-igen-og-denne-gang-er-der-ikke-et-vindue-du-kan-kravle-ind-af" Jeg sværger,- den dør talte til mig. Så på billederne kan man se før og efter... Nu skal jeg ringe.

10 februar 2010

Host...

Nå, så så man da lige at der var gået godt og vel et år siden sidst, og det er jo noget pjat.

Strikker jeg? Ja,da, har gang i uhyggeligt mange projekter, det er nærmest lidt flovt. Må indimellem sige til mig selv at NU! SKAL! jeg gøre noget færdigt, og når det så er gjort, så kan jeg ihvertfald godt starte på noget nyt.... sofaen er efter mandens udsagn farlig at sidde i, han har af bitter erfaring lært at man kaster sig ikke bare ned i fifaen hvis man har livet kært.


Bom, bom har jeg så nogle billeder? næh, kameraet har ligget lige så stille som bloggen, men må se at få kidnappet et barn eller to næste gang der er besøg fra efterskolerne (de to "små" er afsted iår) og få taget billeder af dem iført noget hjemmestrik.


Min lille biks har rundet sin 4 års fødselsdag, og fået nyt look, der leges stadig med topbanner farver og det er min geniale (og storstrikkende datter) som har lavet banneret.

JEG syns det har pyntet gevaldigt med en make-over...... hmmm måske man skulle gi sig selv sådan en?!

Jeg finder tit nye sjove dimserier, jeg mener er uundværlige som fx. dem her:
En knappe dåse kan man da ikke leve uden, vel?









Garn er på vej over Atlanten til mig, uhhh jeg glæder mig til at få Mountain Colors på hylderne, så jeg bliver nødt til at strikke dag og nat for at få gjort noget færdigt så jeg kan starte på noget nyt når det kommer, ja,ja luksusproblem, men altså jeg har vel egentlig også PLIGT til at prøvekøre det her nye garn, har jeg ikke?? for der er rigtig mange opskrifter i "The Joy of Sox" jeg bare MÅ prøve at strikke.



Her hos os har det sføli også sneet i en uendelighed snart, og vi har såmænd også været sneet inde et par dage hist og her, men så kan man da bare gøre som Malle og Nansen gjorde her engang i Januar, og det var endda før der kom til at se sådan her ud...
Ja, som I kan se er dugen klar til forårets komme....