17 august 2006

Tilbage på pinden

Så blev det midt august og ungerne har overlevet deres første skoleuge. Sommerferien blev for vores del tilpasset arbejde, så det blev til et par ture i sommerhus og en enkelt lille tur til Sverige for kæresten og mig, mens ungerne tæskede rundt med faderen på La Santa Sport i 14 dage. I Sverige vakte vi lidt opsigt når vi kørte ind på campingpladserne i vores 20 år gamle, hudfarvede!! VW Caravelle, lukkede bagdøren op og hoppede ind i seng......

Jeg må indrømme at jeg ret godt kan lide den her tid. Sommeren med alt hvad den indebærer er en dejlig tid, men der kommer altid et tidspunkt hvor jeg bliver mæt og gerne vil videre med tingene. Jeg ved ikke om andre har de samme frustrationer som jeg, - men alt går i stå i juni/juli måned, og det passer ikke helt til mit temperament.

Strik har det sågu næsten været for varmt til, men strømper kan man altid strikke, så det er blevet til lidt flere sokkeletter i strømpegarnet fra Lorna's Lace's og så har jeg fået opfundet mig nogle Sofasokker lavet i uldgarnet fra Tanne's Traad. Det slog mig nemlig pludselig en dag at det kunne være rimeligt smart at få strikket nogle af de tykke sokker nu så de er klar til efteråret og de kolde tæer, og vupti blev det regnvejr og det var til at holde ud at sidde og strikke med uldgarn. Garnet er nu dejlig blødt og absolut ikke "stikke-uld-agtigt", og på p. 5 går det lyn-tjept at få fremstillet sådan et par sokker. Opskriften ligger i butikken under artikler.

Den dags regnvejr bød efterfølgende på sådan en fin regnbue. Nyd den skønne udsigt vi har ud over markerne, der er projekteret byggeri over alt det du kan se på billederne, med planlagt byggestart til næste år. ØV!


Sophia-sjalet er rent faktisk også blevet færdigt og jeg fik taget billeder af opspænding und alles. Ja, jeg gjorde så, men de billeder er pist gone. De må jo være et eller andet sted i computeren, men jeg kan dælme ikke finde dem, så det må vente.

Ingen kommentarer: