19 november 2007

Wool-pets er nuttede....


Jeg falder tit over ting på nettet som jeg synes skal købes hjem til butikken og tit er der ikke langt fra tanke til handling, billederne illustrerer sidste nye "fald". Der sidder en pige i USA som fik den her fine ide: I æskerne er der alt hvad man skal bruge til at lave de forskellige dyr, ved at nålefilte. Der kommer også isbjørne, skilpadder m.m., snemændene er en sær-jule-udgave-ting.


De er da SØØØØØDDDE er de ikke?

Takker Karen mange gange for nomineringen til You make me smile - prisen. Det er alt for fint og sødt af dig. Her har jeg bagholds-angrebet en sagesløs strikker og bedt om designarbejde og så får jeg enda en pris for det ;-)

Er lidt fortravlet for i vores lille verden sker der ting og sager. Vi skal flytte,- lige om lidt faktisk. Det er gået stærkt med at drømmehuset landede lige i turbanen, så nu kommer der dælen dytme garn på hylderne for der bliver rigtig meget plads, til rigtig meget garn :-))).

Det vil nok også betyde at vi måske ikke helt kan sende fra dag til dag i en periode, men lad os nu se hvor galt det går.

Ingen kommentarer: