28 januar 2008

Min Søster 040365 - 280108

Allerkæreste storesøster!

Vi har haft det så svært, især dig.
Den barndom var, ja det rene lort. Jeg kunne klare mig, men du havde det sværere med det. Kan du huske da vi gik i skole sammen og jeg bankede de der drenge fordi de drillede dig med dit høreapparat? Jeg havde træskostøvler på og jeg sparkede hårdt fordi de havde lukket dig inde i et skab.
Vores rejse har været lang og underlig, forældreløse men med levende forældre som bare ikke ville være forældre, dig så langt væk i plejefamilier. Vi var da ikke så slemme, synes du? Vi var jo bare børn......

Der har været alt for lange perioder, hvor vi ikke fik snakket sammen og hvor jeg ikke kunne hjælpe dig, selvom jeg syntes at jeg skulle og prøvede. Tilsidst tror jeg at jeg gav op, men du skal vide at du har altid været i mine tanker og i mit hjerte og det samme har dine børn. Livet giver ingen mening idag, du skulle være her mange, mange år endnu for dine 5 unger.

I dag har billederne fra vores barndom fløjet rundt i mit hovede, der ER billeder af os to sammen hvor vi er to små glade unger, der har været en gang hvor tiden var god. Jeg er ked af at jeg ikke har et billede af os som voksne, sammen.

Jeg ved at du elskede dine unger overalt på jorden og jeg lover dig, at jeg nok skal tage mig godt af dem og være der for dem, jeg skal nok passe på dem og gøre alt hvad der står i min magt for at hjælpe dem, idag, imorgen og resten af mit liv.

Elsker dig Søs.

Det her er fandme ikke retfærdigt.

Timeout

Mit hjerte bløder

7 kommentarer:

Laila sagde ...

Kære Mie

Du kende mig sikkert ikke, men idag kunne jeg ikke lade være med at ligge en besked. Det gør mig ondt at du har mistet din søster, men glad at du skriver at du vil passe godt på hendes børn.

Jeg håber livet fra nu af vil gøre dig godt.

Mange tanker fra Laila

Losarinas mor sagde ...

Mie, du er sej..Husk nu at skriv.Knus Miri

Fru Rønne sagde ...

Kære Mie

Smukt, ærligt og hjerteskærende.

Kærlighed er en stort.
Sorg er kærlighed, man ikke kan komme af med.

De varmeste tanker
Anne

Kristine sagde ...

Jeg er rigtig ked af at du har mistet din søster. Husk på at små bidder af din søster, vil leve videre i hendes børn. Afhængig af alder forstår de hvad der sker nu, men hold fast i mindet - snak om de sjove ting og vær ærlig. På den måde kan dem vi har mistet alligevel leve videre i vores tanker, og det kan give en fantastisk ro og styrke.
Få evt nogen til at tage billeder af alle blomsterne i kirken og evt også fra kaffen. Der er så mange ting, som man glemmer, men billederne hjælper en til at fastholde dagen - og at det skete.
Varme tanker herfra

Nørkleriet sagde ...

Tak til alle for jeres søde kommentarer, det varmer.

marie sagde ...

Fælder lige en tåre...

Har noget forsinket opdateret mig på din blog, men sender dig mine tanker alligevel, og tror bestemt at en dejlig moster kan betyde alverden til forskel.

Lisbeth.B sagde ...

Af mystiske omveje, fandt jeg frem til din blog og sidder nu med tårestribede kinder. Jeg mistede min storebror for godt et år siden (en stor hjerneblødning) - og min far hér for nylig. Derfor, kan jeg også SÅ levende fornemme din sorg og dit savn.

Jeg håber, at du er kommet godt videre i livet, ligesom jeg også selv skal det.

Mange tanker fra
Lisbeth.B