23 maj 2008

Åbningstider og konfirmation
Malle læser udgangsbønnen.....

Mine smukke piger er blevet konfirmeret, de havde begge en dejlig dag og en rigtig god fest. og som mor må jeg sige at jeg er vildt stolt over dem men også glad for at det nu er overstået. (Undskyld unger), men alle med konfirmationsforberedelser i huset VED hvor meget det fylder i huset og ens bevidsthed utroligt lang tid før.

Strikken sprøjter ikke af pindene ligefrem, men de havde begge hjemmehæklede capes på. Øverst Malle med en cape lavet i Manu babyalpaca og nederst Emsen med en cape hæklet i kidmohair af søde søster Sascha.
Hjemmebutikken holder lidt ferie og har kun åbent efter aftale i resten af Maj og Juni.

7 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

SMUKKE PIGER !

Nørkleriet sagde ...

Taaaaaaark Miri, og tak fordi du altid er sød til at lægge en kommentar. Skal nok oppe mig når jeg læser med hos dig ;-)

Julie sagde ...

Sikke nogle bedårende piger og tillykke med konfirmationerne!
Og Malle bærer den yndigste konfirmationskjole, jeg nogensinde har set!!

KH Julie

Nørkleriet sagde ...

Tak Julie :-), det holdt ret hårdt med at finde en kjole til hende for hun er ikke til "Lilly". En hel eftermiddag på internettet, en mor der var ved at blive vanvittig, og så på side 16 eller noget i den retning på vores Google søgning fandt vi den her lille biks. Kjolen var perfekt til hende på alle måder, vi var heldige!

Losarinas mor sagde ...

MIE HAR FØDSELSDAG I DAG ( DEN 19. JUNI) HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!
:-)

Sylvia sagde ...

Så nydelige jenter!! Gratulerer! Og jeg la da merke til at begge hadde lekre sjal på!!!!

Nørkleriet sagde ...

Hej Sylvia!

Tak for dit besøg på bloggen, hvor hyggeligt, jow fine sjal havde de på, og ja altså jeg synes jo mine døtre er dårende dejlige.

Sommerhilsener Mie