10 februar 2010

Host...

Nå, så så man da lige at der var gået godt og vel et år siden sidst, og det er jo noget pjat.

Strikker jeg? Ja,da, har gang i uhyggeligt mange projekter, det er nærmest lidt flovt. Må indimellem sige til mig selv at NU! SKAL! jeg gøre noget færdigt, og når det så er gjort, så kan jeg ihvertfald godt starte på noget nyt.... sofaen er efter mandens udsagn farlig at sidde i, han har af bitter erfaring lært at man kaster sig ikke bare ned i fifaen hvis man har livet kært.


Bom, bom har jeg så nogle billeder? næh, kameraet har ligget lige så stille som bloggen, men må se at få kidnappet et barn eller to næste gang der er besøg fra efterskolerne (de to "små" er afsted iår) og få taget billeder af dem iført noget hjemmestrik.


Min lille biks har rundet sin 4 års fødselsdag, og fået nyt look, der leges stadig med topbanner farver og det er min geniale (og storstrikkende datter) som har lavet banneret.

JEG syns det har pyntet gevaldigt med en make-over...... hmmm måske man skulle gi sig selv sådan en?!

Jeg finder tit nye sjove dimserier, jeg mener er uundværlige som fx. dem her:
En knappe dåse kan man da ikke leve uden, vel?

Garn er på vej over Atlanten til mig, uhhh jeg glæder mig til at få Mountain Colors på hylderne, så jeg bliver nødt til at strikke dag og nat for at få gjort noget færdigt så jeg kan starte på noget nyt når det kommer, ja,ja luksusproblem, men altså jeg har vel egentlig også PLIGT til at prøvekøre det her nye garn, har jeg ikke?? for der er rigtig mange opskrifter i "The Joy of Sox" jeg bare MÅ prøve at strikke.Her hos os har det sføli også sneet i en uendelighed snart, og vi har såmænd også været sneet inde et par dage hist og her, men så kan man da bare gøre som Malle og Nansen gjorde her engang i Januar, og det var endda før der kom til at se sådan her ud...
Ja, som I kan se er dugen klar til forårets komme....

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Velkommen tilbage :-)
Håber dit næste indlæg kommer hurtigere :-)