30 april 2006

Og hvad har du så.....

strikket siden sidst??? Jeg vil meget gerne høre hvad I går og strikker derude for det er ikke meget jeg kan prale med, det er så kedeligt at jeg ikke gider tage billeder af det. Strømpepar nummer xxxxx og håndklæder til Rikke. Ren terapistrik uden nogen som helst form for sværhed,- hvis I forstår. Jeg bruger faktisk min strik meget efter humør, er der brug for at bare køre på autopilot i en periode så er det strømper og håndklæder der bliver strikket og hvis jeg har meget at tumle med, mange ting i mit hovede eller bare brug for at lukke helt af så laver jeg et eller andet svært, eller besværligt. Det er sjældent at det bliver til et færdigt produkt ( de besværlige ting) der slipper tålmodigheden som regel op, men jeg lærer jo noget nyt hver gang så det er også ren terapi. Mit sidste besværlige projekt var det her sjal. Jeg så det et sted og tænkte det må jeg bare eje og en god lejlighed til at afprøve Alpacaen fra butikken. Gosh hvor er det bøvlet med sådan noget brombærstrik og efter et par forsøg gav jeg op og lavede det til garn igen. Jeg kunne såmænd sagtens finde ud af at strikke det, men det er bøvlet og mine brombær kom til at ligge over hinanden istedet for forskudt.
Prøve nummer to på sjalet blev lavet i bilen på vej til Sverige i Påsken til det her dejlige sted. Amalie tog billeder, vejret var ikke lige helt i top men det gør jo ikke stedet dårligere. Billedet her er bådehuset som vores venner har sat så fint i stand. Fronten mod søen er udskiftet med genbrugs-panoramaviduer og det er lavet om til et lille hyggehus hvor man kan sidde i tørvejr og have den fulde udsigt over søen. På grunden ligger der hele to dejlige huse,- et pyttelille et og et som er lidt større. Det er! et dejligt sted og som med mange ødegårde i Sverige: Vand i brønden og das. Vandet i brønden har jeg aldrig haft problemer med, dasset har jeg det lidt sværere med. Ikke at jeg ikke kan/vil bruge det, men det er ikke en ting jeg er vild med.
At skulle hente vand er egentlig bare hyggeligt og en af de der små ting som gør at man virkeligt kommer ned i gear når man kommer til Sverige. Påskelørdag er åbentbart en stor dag i Sverige med fyrværkeri om aftenen så det fik vi også set i horisonten, men sjalsstrik blev det ikke til meget med.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Altså uanset hvor kedelige dine hjemmestrikkede håndklæder er Mie, så vil jeg altså gerne se et billede af dem.
Her på matriklen bliver det heller ikke til så meget andet end babysokker.
KH Lise