06 oktober 2006

Dug på bordet...Jeg syns lige at I skal se en af mine duge. Her i huset tilhører vi en formentlig uddøende race som altid har dug på spisebordet, dels af lyst og dels af nød (Bordpladen er meget grim).

Den her fandt jeg på loppis i Sverige og den gør mig bare glad at se på og lyser fint op i køkkenet. Vi har en anden i orange og rød med små frugtmennesker på som jeg tror er fra samme periode og det er da på sin egen måde fascinerende at tænke på at de her duge har ligget rundt omkring i andre hjem hvor folk har passet på dem og formentlig kun taget dem frem til særlige lejligheder. Nu bor de her hos os hvor vi ikke er helt så gode til at passe på dem, den røde er der fx kommet vinduesmaling på, men det er jo en del af det der sker når tingene bruges. (Selvom ungerne nok ikke vil sige at jeg tog det lige så roligt da jeg så malingen).

Vi har haft lidt af en tendens til at bo nærmest kollegieagtigt, sådan med arvede umage mærkelige møbler osv, så igår skulle det være, nu skulle der kigges på sofa. Jaiks,- jeg var udmattet efter en time, det er jo en kæmpebeslutning og der var ikke rigtig noget som bare sagde "tag-mig". Der er alt for meget microfiber-agtigt-stof rundt omkring og læder kan jeg slet ikke have, så tre timers sofa søgning gav ikke andet resultat end hovedpine og et intenst ønske om at vinde i lotto kombineret med en home-makeover..........

Ingen kommentarer: