24 august 2007

Så det nok med det alderspiveriNÅH, Mie.
Tak for jeres søde hilsener, jeg er sikker på at der er andre derude i den store verden som kan genkende den der med at gå lidt i krise når man runder?????......

Nu skal vi holde en lille uges ret så tiltrængt ferie og jeg glæder mig til sommerhus med spabad, god mad i massevis og vino rosso i litervis. Måske går vi endda en tur udenfor huset.......


I butikken sker der ikke det vilde, men heldigvis er sæsonen ved at gå igang igen, og tænk engang: Kreative kvinder har en af mine ting med i bladet som kom igår,- blæret ikk???


Jeg bliver altid jubel-idiot-lalleglad når andre værdsætter min lille biks, og det er altså ikke kun når vi bliver nævnt i et blad, mindre kan sagtens gøre det. Når jeg surfer rundt ude i blog-land gør det mig altid stolt når jeg ser at folk linker til butikken.
Iøvrigt så er jeg meget, meget, meget glad for at de valgt netop hammeren: Min kæreste sad en dag i carporten og samlede et skab, et par af naboerne sad og kom med venlige råd til ham, men da de opdagede det stykke væktøj han sad med skreg de af grin. Jeg blev kaldt ud til forsamlingen og latterliggjort på det groveste over min hammer "Det er fandme da kun dig der er tosset nok til at købe sådan noget, hvad kan man bruge sådan en lille hammer til og der er blomster på ha,ha,ha,ha, osv osv osv" MEEN skabet blev samlet og hammeren er i bladet og de kan bare lukke .....
(Vil lige sige at sådan taler vi til hinanden her i kvarteret)


Ham gutten her har designet en serie strømpegarn for Regia, fede farver hele vejen igennem. Tænk engang at være så helt vildt ovenud kreativ og dygtig. Jeg har utallige gange lånt hans bøger på biblioteket og selvom han indimellem går lidt for meget farve-grassat til mig så er han da bare et unikum uden lige.

Garnet kommer i en butik nær dig


Jow, jeg har såmænd da strikket når jeg ikke har haft ondt af mig selv. Men billeder er der ingen af for kameraet har været på den ene og den anden lejrskole-ferie-weekendtur og hvad ved jeg, men det er blevet til en Empire- top til Amalie. Den er rigtig pæn og sød når den kommer på og helt klart et hit.
Til mig selv har jeg gang i en Simple knitted bodice. Selve blusen laver jeg i Lucca, mellemstykkerne i Soft Silk garnet. Den bliver rigtig rigtig fed.
1 kommentar:

Sylvia sagde ...

Det var da en laaaang feiring!!!
Og nå stikker du avgårde igjen. Ja, da er det bare å vente til neste gang du dukker opp. Kos deg på ferie!!!