03 april 2007

Forår i luftenLorna's Lace's Sheperd sock er landet i butikken med en masse nye farver, og jeg går helt i selvsving og aner ikke hvilken farve jeg skal starte med......
Kan som så mange andre bare ikke få nok af ranunkler og i virkeligheden er jeg jo ret så priviligeret eftersom vi sælger alle de skønne forårsblomster selv, men jeg prøver på at beherske mig og det er kun blevet til en enkelt på bordet og så ellers lidt stedmoder hist og pist.
Emma er nok det mest have-u-interesserede menneske, men i søndags ville hun lave have, så det fik hun lov til, der blev sat blomsterløg i vores nygravede bed. Den midlertidigt opståede interesse for havearbejde fulgte efter en sindsoprivende dag hvor de tabte den kamp som ellers kunne have bragt dem til sjællandsmesterskaberne. Emma græder meget sjældent og meget nødigt, men det var for meget for hende, så hun lå en time i sengen da hun kom hjem og tårerne piskede bare ned af hendes kinder, mens forbandelserne haglede ned over modstanderne og en noget partisk dommer. (Utroligt at man til sådan en kamp, som forgik på modstanderholdets hjemmebane har en dommer der spiller i samme klub som modstanderholdet).
Amalie har fattet interesse for tennis, så den får ikke for lidt med stangtennis'en. Om formiddagen ville hun også gerne være med til at ordne have (kæmpehaven som I kan se på billederne). Hun blev sat til at ordne kurvene med krydderurter og skulle klippe visne grene af "Og IKKE der hvor du kan se nye grønne skud", det kostede en salvie og en oregano der blevt udraderet fuldstændig, "De lignede altså ukrudt"...... Godt man selv er plante-pusher så der kunne blive fyldt nye planter i hullerne......

2 kommentarer:

Sylvia sagde ...

Skulle jeg laget noe til meg selv, hadde jeg tatt den øverste fargen. Var det noe til Sophia, måtte det være den nederste!
Ja, den lua hun har på på bildet hos meg med scilla i hånden, er Sheperd sport (icehouse) fra Lornas Laces. Det er bare et nydelig garn!!!!! Men synd det er så lite og dyrt, men egentlig er det verdt pengene! Luen har jeg designet selv!!
Takk for tipsene ang sommerhus. Vi har en forespørsel inne nå, på Mols.Vi var i Ebeltøft sist høst, og forelsket oss litt i byen. Ellers er det deiliog å være norsk i danmark!!!!

Dadidi sagde ...

Strikkekatten stikker øjnene ud på dååååååååååååååååååhm dommer med sine metalstrikkepinde NÅH!