23 marts 2007

Flere muligheder, endnu mindre tid

Ja, altså nu skal det her jo ikke være sådan en ren selvpromoverende reklameblog, men altså jeg bliver nødsaget til at vise dem her frem:


Alt sammen nye kits i butikken, og de er dælen dytme pææææne når jeg selv skal sige det. Det er Onion's designer der har været på spil. Jeg har altid været vild med hendes symønstre og syede rigtig meget tøj til børnene efter dem da de var små. De her strikkedesign er enkle, lækre og ret så økonomisk tilgængelige, 3 vigtige ting ;-)))
Prøv lige at se den der stola (den turkise), den skal jeg have lavet i hvid. Jeg kan se mig selv med sommerbrune arme og så lige sådan en der til at slynge nonchelant over skuldrene.........
Cardiganen står næst på min to-do list, jeg elsker cardiganer og ved at den her vil være lige mig. Den brune retstrikkede trøje med slids kommer lige efter. Jeg hader! stramt tøj, jo løsere jo bedre. Går rimeligt tit rundt og ligner en posedame, så den her kan måske pynte lidt på garderoben. Jeg er begejstret......

6 kommentarer:

Laila sagde ...

Jeg er nok mest vild med den nederste, men tvivler om den vil pynte på dellerne.. :o)

Anonym sagde ...

Lækre modeller!
Det der med at skjule deller,Laila, kan man det?
Kh Miri

Laila sagde ...

Det forsøger jeg da, at bilde mig selv ind!? :o)

Nørkleriet sagde ...

Hmm, delleskjuler? Det bilder jeg! ihvertfald mig selv ind at alle tre modeller er,og især fordi Onion gør opmærksom på at garnet er meget elastisk..........Så jeg har en stærk forventning om at alle deller forsvinder bag smuk, elastisk strik.... :-)))))

Sylvia sagde ...

Er bare innom for å ønske deg en riktig god helg!

Hemma på landet sagde ...

Fina saker. Kram Stina