26 oktober 2007

Hvis du viser mig din, så viser jeg dig min,- Strikketaske.

Vi har en dejlig udsigt, så længe det varer. Drejede jeg kameraet 10 cm til venstre ville I kunne se 6 kæmpegravemaskiner, der er ved at gøre klar til byggeri. Men jeg vælger at se den her vej....

Vi høstede under sofaen og frem dukkede alverdens sokker,- Og det er jo i virkeligheden helt vildt pinligt at vise frem. 1. det er ikke hver dag jeg støvsuger inde i hjørnerne under sofaen, 2. jeg sparker altid sokkerne af når jeg ligger og dovner den på sofaen, 3. Jeg skælder altid ungerne ud over at de smider mine hjemmestrikkede væk.
Så til "Hvis-du-viser-mig-din-så-viser-jeg-dig-min,- Strikketaske!" Jeg burde have taget et billede af tasken lukket i, for det kan den altså godt ;-)
Nedenstående billede illustrerer så hvad jeg slæber rundt på og afslører samtidig mine laster og lyster. Og så er jeg da vist ikke kommet mig helt over min lilla periode endnu.
Er I nysgerrige efter at vide hvad alle disse ufo'er er? Øverst fra venstre "Sock not leggings" i farven Blackberry. Derefter last nr. 1 : åh, jeg elsker pebermyntechokolade og de her er geniale, en lille lommeæske After Eight, Last nr. 2: Jeg er nysgerrig derfor "The Secret" , Last nr. 3. Jeg ryger.
Vi haster videre til næste række fra venstre mod højre. Sokker til en værtindegave imorgen i noget af Kaffe-garnet. Derpå "Anniversary socks" igen en model fra "Favourite socks" (se sidste indlæg), herlig model at strikke og garnet passer perfekt til den model. Så er der mit p.t. smertensbarn, omgang efter omgang efter omgang af glat strik inden der skal ske noget sjovt. Det skal blive til en islænder til mig selv, modellen er en oldsag jeg engang har hevet ud af et blad, garnet er ren koksgrå merinould. Og sidst men ikke mindst krave/skuldervarmeren fra sidste indlæg. Derudover ligger der diverse pinde, saks, målebånd, gamle kvitteringer, hårtingester, ekstra garn, nullermænd og meget mere.....


2 kommentarer:

Marianne S. sagde ...

Du kan se, hvordan min kurv ser ud her: http://strikkelab.blogspot.com/2007/08/uld-og-fugt.html. Indholdet skifter jo lidt fra uge til uge, men grundprincippet er det samme :-))

Mette H. sagde ...

Naaej du er den første jeg har set der ryger Manitou ligesom jeg. En yderst hyggelig last - basta, selvom det ikke længere er til at finde et sted hvor man må.

Jeg har ingen strikketaske med 47 poser istedet.