12 februar 2008

..............................


Vi fik sagt farvel og på gensyn, det var smukt, sørgeligt og højtideligt på den helt rigtige måde. Præsten holdt en rigtig god tale som også gav os et smil på læberne, midt i alle tårerne. Og mindede os alle om at børnene nu har brug for al den støtte og kærlighed de kan få. Hele familien var samlet for første gang i mange,mange år. Hun ville ha elsket det. Hun skal ligge på den smukkeste kirkegård jeg kender, der er så fredfyldt og næsten lige ved siden af farmor og farfar, det er en rar tanke.
Tak til min søde niece fordi du kæmpede og fik gennetrumfet det.

Sorgen ligger og lurer lige under overfladen: Skal jeg virkelig,virkelig aldrig mere høre dig sige "Hej Moster, hvordan går det?" i telefonen???? Hun kaldte mig altid moster....

Pas på hinanden derude.

Og der var noget brækket i foden forresten, så den står på krykker og noget underlig tapefikserings-ting de næste fire uger.

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

kære Mie! af en eller anden årsag er din blog faldt fra min Bloglines, blev så gjort opmærksom på det hos Sascha i dag. ville bare sende varme tanker og mine bedste önsker til dig og din familie i denne svære tid. underligt, jeg mistede også min bror i en alder af 42år helt pludselig sidste sommer, og en anden strikkeblogger, Randi i Norge, mistede sin bror helt pludselig i julen, samme alder. sorgen tager lang tid at komme igennem, nu de sidste uger har jeg haft det særdeles svært efter at have troet jeg var igennem, så man får give det den tid det tager. jeg har også mange gange tænkt at det var heldigt min bror ikke havde nogen börn, det må være med til at göre det hele endnu sværere. håber du/I får stötte og varme af dem omkring jer.
kh.fra Island
Frida

spacejamdk sagde ...

Hej mie

ja det var en smuk begravelse, og ja din søster havde sagt i alle de år jeg boede sammen med hende, at hun ville begraves lige på den kirkegård. og jeg kan udemærket forstår hende.

ja det var et hårdt slag for os alle, og især nok for mig, der stod midt i det hele, og bare skulle handle på den rigtige måde. Det er endnu ikke gået op for Laura-Glady, på 7 år at hendes mor ikke er til mere. så der kræver det af os alle at vi er parat når det går op for hende, og der er det igen mig der kommer til at stå for skud.
men jeg vil gøre mit for at der vil være sammenhold mellem hendes børn, og også så i andre kan få fornøjelse af at være sammen med dem ind imellem.

pt, har Laura-Glady og jeg det godt.
du kan altid skrive eller ringe vist der er noget du vil vide, du har mit nummer.

knuz jan og Laura-Glady

Nørkleriet sagde ...

Tak Frida for din søde kommentar og omtanke.
Jan min lille familie vil være der og bakke op om jer alle, så meget vi overhovedet kan, giv Laura et kys fra mig.

Anonym sagde ...

du er stadig min dejlige moster!
alt er bare så svært, finder ingenting positivt og tankerne kører konstant rundt...ingen ord kan få mig til at føle andet lige nu.. har brug for tid til at axeptere det hele. HOLD KÆFT HVOR JEG SAVNER MIN MOR! føler mig fandeme som et lille skrøbeligt barn, skide hjælpeløs.. Er træt af at græde, og følelsen af at være træt af det hele er jeg også træt af! For Helved noget FU.. for at sige det mildt.. Hmm, og i dag endnu en surealistisk dag!..