13 februar 2008

Det ender med det bliver forår


Alle tegnene er der..... Noget af det bedste ved at flytte til et nyt sted er at gå rundt og opdage hvad der sker i haven. Jeg bliver latterligt begejstret hver gang jeg finder noget nyt der er på vej og slæber manden og ungerne rundt i haven for at vise dem det. De deler ikke helt min begejstring og mindste barnet har nået den alder hvor kommentaren er "Øh, ja det er vintergækker???????????????, jeg går ind det er koldt"
Er det ikke en fantastisk sten? Af en eller anden grund er der rigtig mange sten på grunden. Når man går rundt i alle krogene af haven minder den så meget om en svensk skovgrund.
Vi kaster lange skygger mig og min krykke. Det er lidt bøvlet at gå rundt og snuse i alle hjørnerne på krykker, men skal ud og have en daglig runde. Det eneste jeg har sprunget over siden foden gik i udu er skoven vi har nede bagved, men mon ikke jeg skulle prøve at kigge derned en tur i dag. Hunden har været meget trist i alle de dage hvor vi ikke kunne gøre som vi plejer, men nu er vi tilbage i vores vaner sådan nogenlunde.

Alle Babette firkanterne er færdige, og jow Miri jeg har sgi fået hæftet alle enderne. Tog dit råd til mig og stablede mig op med puder og tæpper på terassen i søndags, nød det gode vejr og hæftede ender. Nu skal der så sys sammen, startede igår men kunne ikke rigtig komme igang, var trist, ugidelig og irriteret. Endte med at fyre hele baduljen ned i en pose og starte på nogle strømper med lidt udfordring i,- "Eveningstockings for a young lady" fra "Knitting vintage socks". Strikker dem i den her farve, er faktisk lidt overrasket over det garn. Er altid en anelse skeptisk når noget er billigt (SNOB), men det er rigtig rart at strikke med og ser pænt ud.

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Kan godt forstå du får Sverigefornemmelser!
Det er en skøn grund! Men, er det specielt godt , at du drøner rundt.....?

Nørkleriet sagde ...

Søde Miri, tak fordi du siger drøner, for det ligger langt fra sandheden:-)Tuller mere rundt ganske langsomt, men skal ud for
jeg har det somom min r.. vokser for hver dag jeg bare sidder og sidder. Og jeg bliver så rastløs.... kh Mie