04 marts 2006

Begejstring der kilder.....


Når jeg bliver rigtig begejstret kilder det i min mave. Det gjorde det fx da jeg så den her. Mærket hedder Save the Queen og er italiensk. Det tøj er SÅ fedt.

www.stilista.de har den og meget mere.

Mohair/silke garnet her kan også sagtens få det til at kilde lidt i maven.

Jeg er gået i gang med et "Lad-humøret-råde sjal"

Konceptet er lige efter min smag: Strik når du har lyst, med det mønster du har lyst til, med det garn du har lyst til. For at det ikke skal gå helt op i rent lyst-anarki har jeg valgt 5 slags garn ud, og tager 4 masker ud på hveranden pind.

Har altså, vil jeg bare lige sige, strikket sokker til jeg er blå i hovedet og virkeligt træt af sokker. Der er bare aldrig nok sokker. Lige nu er jeg igang med: 1 par i råhvid/brun smalstribet i det her garn. (Jeg har garanteret sagt det før: Jeg har noget med tweed. Jeg ved ikke hvad det er men jeg er vild med det. Jeg tror der må bo en pensioneret engelsk lord et eller andet sted indeni mig).

Og så er der gang i et par Acapulco i farve 1301. Emma har bestilt et par i hver farve og jeg er nok et utaknemmeligt skarn: Garnet er til min rådighed og frøkenen vil rent faktisk gå med de hjemmestrikkede. Men jeg pipper lige et lille suk alligevel.

I det nye Interweave er der nogle blondestrømper som også er på pindene til Emma i der her. Det garn er lækkert blødt om fusserne, selv når man laver sådan nogle blondestrømper. Hvis jeg havde en baby eller skulle til "at anskaffe mig en" ville jeg helt sikkert strikke babytøj i det garn. Og nej Sascha det er ikke en opfordring til at gøre mig til bedstemor ;-)

Vil en af dagene få samlet alle sokkerne sammen til en fotosession, hvilket kan være noget af en bedrift med dele-børn, der på en eller anden måde ALTID har alt det hjemmestrikkede liggende hos faderen. Forleden morgen stod begge unger uden huer og vanter som lå hos far. Og her taler vi samtlige effekter jeg har nørklet indenfor de sidste par år (og det er altså meget).

1 kommentar:

Saskatten sagde ...

Dadidi's mund ligger nede på gulvet. Save the Queen er SÅ(!) fedt!!!! Tjekkede lige kollektionen ud. Og straks begyndte mit indre barn at hoppe rundt og sige "MIG GODT HA! MIG GODT HA!!! MIG GODT HA NUUU!!!!". Ønsker mig kun Save the Queen tøj i fødselsdagsgave. Hmmm du ku vel ik lufte det for Johan når det engang blir tæt på vores 2års dag vel? Kan lige så godt udnytte mine muligheder muahahaha;-)